Pillars of Eternity 2: Seeker, Slayer, Survivor DLC release bekend

Volledig gericht op vechten.

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment maakt de releasedatum van Pillars of Eternity 2: Seeker, Slayer, Survivor DLC bekend. De uitbreiding kost 9,99 euro en lanceert op 25 september op de pc, Mac en Linux.

Seeker, Slayer, Survivor is volledig gericht op vechten. Je verkent een onbewoond eiland opzoek naar relikwieën, maar je krijgt het al snel aan de stok met Eora's beste krijgers zoals regenererende spinnen en tovenaars.

De titel van de uitbreiding verwijst naar drie verschillende gevechtsuitdagingen. Bij Seeker moet je opzoek naar een manier om je vijand te verslaan. Slayer laat je tegen extra krachtige tegenstanders vechten en in Survivor moet je tegen golven vijanden zien stand te houden.

Seeker, Slayer, Survivor is de tweede betaalde uitbreiding voor Pillars of Eternity 2. In augustus is Beast of Winter uitgekomen en eind dit jaar volgt The Forgotten Sanctum. Daarnaast komt Pillars of Eternity 2 ook naar de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread