Battle Royale-game H1Z1 krijgt een mobiele versie

Altijd spelen.

Ontwikkelaar Daybreak Games maakt bekend dat Battle Royale-game H1Z1 een mobiele versie krijgt. De port is in handen van NantWorks, een derde partij die een strategische investering in de studio Daybreak Games heeft gedaan om mobiele versies van diens games te ontwikkelen.

Volgens NantWorks is het bedrijf geïnteresseerd om games voor alle platformen te maken, echter laat Daybreak Games weten dat er momenteel niet aan een Xbox One-versie wordt gewerkt. Over een eventuele toekomstige port is niet gesproken.

De H1Z1 open bèta op de PlayStation 4 is binnen een maand door 10 miljoen mensen gespeeld. De Battle Royale-versie van H1Z1 lanceerde in februari voor de pc. Enkele weken later maakte Daybreak Games H1Z1 free-to-play.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread