WildStar-ontwikkelaar Carbine Studios sluit de deuren

Ziet sterren.

Ontwikkelaar Carbine Studios heeft op 7 september de deuren gesloten. Dat maakt uitgever NCSoft bekend. Carbine Studios is vooral bekend van de futuristische MMORPG WildStar. Het sluiten van Carbine Studios betekent meteen ook het einde van die MMORPG.

Momenteel is NCSoft nog bezig om een team samen te stellen dat op termijn WildStar moet stopzetten. Het is nog niet duidelijk wanneer dat zal gebeuren. Wel kondigt NCSoft aan dat wie sinds 1 juli in-game aankopen deed in WildStar, zijn of haar geld terugkrijgt.

Carbine Studios werd in 2005 opgericht door enkele ontwikkelaars die voordien aan World of Warcraft werkten. WildStar was de eerste en enige game van de studio en lanceerde in 2014. Onze WildStar review lees je nog eens na op onze site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread