Black Ops 4 Blackout map onthuld

Evenals eerste gameplay-trailer.

Treyach heeft de map voor de Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 onthuld. Volgens de ontwikkelaar is het de grootste map ooit in de geschiedenis van de serie. Daarnaast is een nieuwe trailer met Blackout gameplay gelanceerd.

Die toont hoe je in Blackout onder andere gebruik maakt van boten en helikopters om je vijanden te lijf te gaan. De trailer insinueert bovendien dat er ook zombies te vinden zijn. Daarnaast is het mogelijk om je te verplaatsen met onder andere een grijphaak en een wing suit.

12

Op maandag 10 september gaat de bèta voor de Blackout-modus van start. Treyarch maakte eerder al bekend dat de Black Ops 4 Blackout beta tot 80 spelers ondersteunt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread