Sony: 'geen cross-play voor Fortnite omdat PlayStation 4 het beste platform voor die game is'

Maak er maar een kruis over.

Sony-topman Kenichiro Yoshida bevestigt in een interview dat Fortnite voor de PlayStation 4 geen cross-play-ondersteuning krijgt. Volgens Yoshida is de PlayStation 4 'het beste platform om die game te spelen'.

Sony zal in de toekomst alle aanvragen voor cross-play-ondersteuning afzonderlijk evalueren. Zo zijn titels als Street Fighter 5 al samen met gamers op de pc te spelen. Sony weigert tot nog toe echter elke vorm van cross-play met de Xbox One. Voor Fortnite benadrukt Yoshida bovendien dat er ook in de toekomst geen cross-play komt.

Yoshida nuanceert daarmee eerdere uitspraken. In juni beweerde Sony nog de mogelijkheden rond cross-play te onderzoeken. Steeds meer fans en ontwikkelaars zetten druk op Sony om alsnog cross-play toe te staan. Zo wil EA cross-play in al zijn games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread