Fortnite krijgt een limited-time mode genaamd The Getaway die heists toevoegt aan de game.

De modus is ontworpen voor squads en doet je naar juwelen zoeken op de map. Deze vind je in geldkluizen, die uit de lucht vallen via Supply Drop ballonnen.

De juwelen moet je vervolgens naar een busje krijgen dat ergens anders op de map staat. Het spreekt voor zich dat je de juwelen van andere teams kunt ontfutselen.

Er zijn drie nieuwe challenges die je kunt voltooien door The Getaway te spelen. Voltooi je ze allemaal, dan krijg je de Crowbar harvesting tool.

The Getaway komt er samen met het High Stakes event, dat volledig in het teken staat van casino's en gokken. Bijgevolg kun je ook de nieuwe outfit The Wildcard verkrijgen - met vier verschillende maskers - de Cuff Case back bling, en de Safe Cracker glider.

Er komt trouwens ook een Fortnite grappling hook.

Benieuwd naar de Fortnite Season 6 release? Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 5 Week 10 Challenges: Fortnite Covered Bridge, Waterfall en 9th Green locaties en Fortnite Jigsaw Puzzle Pieces locaties . En wil je misschien Fortnite mobile spelen? En heb je alle rewards van het Fortnite High Stakes event al vrijgespeeld?

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie