Fortnite krijgt heists dankzij limited-time mode The Getaway

Wegwezen.

Fortnite krijgt een limited-time mode genaamd The Getaway die heists toevoegt aan de game.

De modus is ontworpen voor squads en doet je naar juwelen zoeken op de map. Deze vind je in geldkluizen, die uit de lucht vallen via Supply Drop ballonnen.

De juwelen moet je vervolgens naar een busje krijgen dat ergens anders op de map staat. Het spreekt voor zich dat je de juwelen van andere teams kunt ontfutselen.

Er zijn drie nieuwe challenges die je kunt voltooien door The Getaway te spelen. Voltooi je ze allemaal, dan krijg je de Crowbar harvesting tool.

The Getaway komt er samen met het High Stakes event, dat volledig in het teken staat van casino's en gokken. Bijgevolg kun je ook de nieuwe outfit The Wildcard verkrijgen - met vier verschillende maskers - de Cuff Case back bling, en de Safe Cracker glider.

Er komt trouwens ook een Fortnite grappling hook.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread