Battlefield 5 Firestorm-modus toegelicht

Battle Royale met 64 spelers.

DICE heeft nieuwe details onthuld over de Battle Royale-modus voor Battlefield 5. De modus heet Firestorm en laat 64 spelers het tegen elkaar opnemen in team van vier spelers.

Het is momenteel nog onduidelijk of je Firestorm ook solo of als duo kunt spelen. DICE heeft wel bekendgemaakt dat de map voor de modus de grootste in de geschiedenis van de serie is. Daarnaast maken ook voertuigen hun opwachting in de nieuwe modus.

DICE heeft ook de War Stories voor Battlefield 5 toegelicht. De releaseversie van de game krijgt vijf War Stories, later volgt nog een vijfde missie. Een van de verhalen heet Under No Flag en schetst het verhaal van een Britse crimineel die in Noord-Afrika achter de vijandige linies infiltreert.

Eerder raakte al bekend dat de Battlefield 5 Battle Royale-modus niet door DICE zelf wordt ontwikkeld. Alle andere Battlefield 5 info lees je op onze site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread