Fortnite Oversized Seats locatie - Waar tussen drie stoelen zoeken?

Zoek tussen de drie grote stoelen.

Het vinden van drie Oversized Seats locaties is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Wanneer je deze puzzel oplost, krijg je extra XP voor de Season 5 rewards. Daarnaast kun je Battle Stars voor je Battle Pass verdienen. Je moet dus in het bezit van de Battle Pass zijn om deze Challenge te kunnen voltooien.

Mocht je overigens pas net begonnen zijn, lees dan zeker de Fortnite Battle Royale tips & tricks die je op weg kan helpen.

Op deze pagina lees je:

Hoe zoek je tussen de drie Oversized Seats in Fortnite?

Voor de Fortnite Week 8 Challenges moet je het volgende doen:

  • Zoek tussen drie Oversized Seats (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge is een Rift op verschillende spawn locaties gebruiken.)

Er zijn drie gigantische stoelen - Overzies Seats - in Fortnite. Die zijn redelijk dichtbij elkaar te vinden. Ze vormen een ongelijke driehoek wanneer je ze op de map met elkaar verbindt.

fortnite_oversized_seats

Trek tussen de drie locaties ene lijn om zo een driehoek te vormen. Dat is het gebied waarin je moet zoeken. Het gaat echter net als de Treasure Maps om een specifieke locatie waar je je beloning kunt vinden.

Gelukkig bevinden ze zich niet ver van de zetels. Sterker nog, je hoeft ook niet naar de drie Oversizes Seats zelf om ervoor te zorgen dat je de schat vindt. Net zoals bij de Treasure Maps dus.

Een kleine voetnoot, voordat je verder leest: zoals gebruikelijk moet je matches Battle Royale spelen om de challenges te kunnen voltooien. Je kunt dus niet zonder andere spelers de map betreden. Vermijd dus zoveel mogelijk contact met andere spelers.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Oversized Seats locaties - Waar vind je de grote stoelen in Fortnite?

Zoals hierboven vermeld, zijn er dus drie Oversized Seats in Fortnite die zich niet ver van elkaar bevinden. Het gebied waar je moet zoeken, bevindt zich in het driehoekige gebied tussen de drie grote stoelen.

Maar de vraag is: waar precies? Je moet in dat gebied naar de top van de grasachtige richel tussen drie grote bomen, iets ten noordoosten van de FLush Factory, rechtsbovenin kwadrant D9.

fortnite_oversized_seats

De gemakkelijkste manier om daar te komen, is vanuit de lucht wanneer je aan het begin van de match uit de Battle Pus parachuteert. Een andere manier is te voet gaan of al bouwend en klimmend richting het hoger gelegende gedeelte bereiken.

fortnite_oversized_seats1

Hier zie je vanuit de lucht daar kunt komen:

fortnite_oversized_seats2

De specifieke locatie bevindt zich boven op de grasachtige terp tussen de drie bomen, zoals je hieronder kunt zien:

fortnite_oversized_seats3

Wanneer je klaar bent, zijn er nog meer Fortnite Challenges van deze week die je kunt oplossen. Succes!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread