EA wil Fortnite celebrations in FIFA 19

"We willen de realiteit weerspiegeld zien in onze game."

Electronic Arts onderzoekt of het Fortnite celebrations in FIFA 19 kan verwerken.

Het nieuwtje raakte bekend tijdens een interview met FIFA creative director Matt Prior, gevoerd door Eurogamer. Tijdens de afgelopen Wereldbeker voerden spelers Griezmann en Dele Alli respectievelijk de 'Take the L' en 'Ride the Pony' emotes van Fortnite uit.

"We gaan er prat op dat onze game heel authentiek is, dus als je iets ziet dat gebeurt in de echte wereld ... dan willen wij dat emuleren," aldus Prior. "En aan het einde van de dag, als je een match bekijkt en daar gebeurt iets in, dan willen we dat weerspiegeld zien in onze eigen game."

Prior benadrukte wel dat de toevoeging van de Fortnite emotes niet een gevolg is van de battle royale hype, maar dat het ingegeven is door de acties van echte spelers.

De mogelijke toevoeging doet wel auteursrechtelijke vragen rijzen. Sommige emotes zijn gebaseerd op bestaande dansjes en memes, terwijl andere door Epic zelf zijn uitgevonden. Prior antwoordde daarbij dat 'we die situatie wel gaan oplossen wanneer het zover is'.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread