Ubisoft: 'geen nieuwe Assassin's Creed in 2019'

Griekse tragedie.

Ubisoft brengt in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed-game uit. Dat bevestigt Ubisoft-topman Yves Guillmot tijdens Gamescom 2018. In plaats daarvan voorziet de uitgever wel meerdere jaren aan nieuwe content voor Assassin's Creed Odyssey.

Assassin's Creed Odyssey komt in oktober uit, een jaar na de release van Assassin's Creed Origins. Volgens Guillmot is dat echter toeval, aangezien er twee volledig autonome studio's aan die games werken. Voor 2019 is er daarentegen geen nieuwe game voorzien.

Ubisoft wil volgend jaar wel op regelmatige basis nieuwe content uitbrengen voor Assassin's Creed Odyssey. "We willen spelers geregeld nieuwe manieren aanbieden om die game te ervaren", aldus Guillmot.

Op de site vind je alvast alle Assassin's Creed Odyssey info. Lees daarnaast zeker ook nog eens onze Assassin's Creed Origins review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread