Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division 2 Collector's Editions onthuld

In totaal vijf edities.

Ubisoft heeft de inhoud van alle The Division 2 edities bekendgemaakt. De game krijgt in totaal vijf edities.

Naast de Standard Edition met alleen de game is er de Gold Edition. Bij die versie krijg je de Year 1 Pass (binnenkort meer details) en drie dagen early access.

De Ultimate Edition is in Nederland en België alleen digitaal verkrijgbaar. Naast de bovenstaande inhoud bevat die ook extra digitale content. De Battleworn Secret Service Pack, First Responder Pack en Elite Agent Pack geeft je exclusieve outfits en wapens.

Cover image for YouTube videoTom Clancy's The Division 2: Gamescom 2018 Official Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Daarnaast is er de Dark Zone Collector's Edition. Met uitzondering van de Elite Agent Pack krijg je alles van de Ultimate Edition. Ook bevat de editie een gelimiteerde box, Heather Ward beeldje, art book, world map en soundtrack.

Tot slot is er de Phoenix Shield Collector's Edition. Die heeft in tegenstelling tot Dark Zone-editie wel een steelbook en als alternatief voor het beeldje een Mark Johnson figurine. Daarnaast bevat de Phoenix Shield-editie dezelfde digitale content als de Ultimate Edition plus de Capitol Defender Pack.

Verder heeft Ubisoft meer informatie over The Division 2 pre-order bekendgemaakt. Die geeft je onder meer toegang tot de gesloten bèta van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division 2

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties