Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege - Operation Grim Sky details bekendgemaakt

Grimmig.

Ubisoft heeft alle details van het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege bekendgemaakt.

Operation Grim Sky bevat om te beginnen twee nieuwe Operators. Attacker Maverick heeft een wapen dat als een lasapparaat door nagenoeg elk oppervlak kan branden, terwijl defender Clash een groot schild heeft en bovendien tegenstanders kan tasen.

De map Hereford Base wordt daarnaast vernieuwd. De aangepaste lay-out van de trainingsbasis moet voor meer dynamiek zorgen. Het is nog niet duidelijk of Ubisoft in de toekomst meer maps gaat vernieuwen.

Cover image for YouTube videoRainbow Six Siege: Grim Sky Operators Gameplay and Gadget Starter Tips | News | Ubisoft [NA]

Operation Grim Sky volgt Operation Para Bellum op. Naast de hierboven genoemde features zijn er ook nog enkele gameplayverbeteringen, een map buff van Consulate en een Elite skin voor Frost.

Season 3 van Year 3 van Rainbow Six Siege start vermoedelijk begin september op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De komende update is wel alvast op de testservers van de pc-versie speelbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties