Battlefield 5 open beta datum bekend

Op PS4, Xbox One en PC.

DICE heeft aangekondigd dat de Battlefield 5 open beta vanaf 4 september speelbaar is op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

De Battlefield 5 beta is vanaf 4 september in "early access" beschikbaar voor preorders, en voor Origin Access Premier, Origin Access Basic of EA Access subscribers.

Vanaf 6 september is de beta voor iedereen beschikbaar. De einddatum van de beta is echter nog niet bekend, maar de pre-load van de beta client start op 3 september.

De Battlefield 5 open beta bevat de Rotterdam map, die je met 64 spelers in Conquest modus speelt, en de Noorse Arctic Fjord map, die zowel in de Conquest als Grand Operations modus speelbaar is. Grand Operations zijn multiplayer matches waarbij de uitkomst van de ene ronde het verloop van de volgende beïnvloedt. Zo bevat de Arctic Fjord map zowel de Airborne als de Breakthrough modus.

Tenslotte zijn ook vijf delen van de Tides of War campagne speelbaar. Tides of War is een "steeds evoluerende reis door WW2", die elke maand een nieuw hoofdstuk krijgt. Alle spelers die tijdens de beta de Tides of War chapters uitspelen, krijgen een exclusieve in-game Dog Tag.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread