Battlefield 5 battle royale wordt niet door DICE zelf ontwikkeld

Welke van de 100 studio's blijft over?

De battle royale-modus in Battlefield 5 wordt niet door DICE, maar door een andere studio ontwikkeld. Dat heeft Star Wars community manager Ben 'F8RGE' Walke op Reddit medegedeeld.

Bij de ontwikkeling van Star Wars Battlefront 2 waren Criterion Games en Motive Studios betrokken, die beide ook onder Electronic Arts vallen. Het is echter nog niet duidelijk welke van deze of andere studio's de ontwikkeling van Battlefield 5' battle royale voor zijn rekening neemt.

Er is tot dusver sowieso weinig bekend over de nieuwe modus in de game. Wat echter wel vaststaat, is dat battle royale pas na de lancering aan de game wordt toegevoegd.

Overigens loopt de community nog niet echt warm voor de game. Op diverse fora wordt veel ongenoegen geuit over de andere weg die Battlefield 5 lijkt in te slaan. Daarnaast valt het aantal pre-orders van de game tot nu toe tegen.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread