Fortnite giant rift is aan het krimpen, maar waarom?

En verdwijnt volgende week.

Sinds de nieuwe patch is de Fortnite giant rift aan het krimpen. Naar alle waarschijnlijkheid verdwijnt de rift volgende week volledig uit de game.

De grote rift verscheen een dikke maand geleden, toen aan de start van Fortnite Season 5 een raket de lucht werd ingeschoten. Maar deze rift lijkt nu stelselmatig kleiner te worden.

Twitterkanaal Fortnite: Battle Royale Leaks heeft berekend dat de grote rift tegen 21 augustus helemaal uit de game is verdwenen.

Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren als de rift gesloten is, maar het heeft waarschijnlijk iets met de aankondiging van het nieuwe Fortnite seizoen te maken heeft. Zal er op het laatste nippertje nog iets verrassend uit de rift springen?

Heb je de Fortnite Week 5 Challenges al voltooid?

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread