Griefing wordt in Fallout 76 hard aangepakt

Zo makkelijk kom je er niet vanaf. 

Regisseur Todd Howard laat op Quakecon 2018 weten dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt. Spelers die de multiplayer ervaring met opzet voor andere willen verpesten komen er niet zo makkelijk vanaf.

Als een andere speler je uitdaagt, maar je wilt er niet op ingaan dan zijn er genoeg manieren om de confrontatie te vermijden. Toch is het mogelijk dat de uitdager je alsnog vermoordt, dat online onder meer bekend staat als 'griefing'.

In Fallout 76 krijgt een griefer geen caps, ervaring of uitrusting. Er is dus geen enkele beloning. Daarnaast wordt het label van moordenaar toegekend en is er een beloning voor diegene die wraakt neemt. De griefer betaalt zelf automatisch de beloning.

Tot slot verschijnt de locatie van de moordenaar op de map zodat het doelwit voor iedereen makkelijk te vinden is. De griefer zelf krijgt geen locaties van andere meer te zien. Het wordt dus een klopjacht. Volgens Howard maakt het van 'eikels interessante content'.

De Fallout 76 beta start in oktober exclusief voor pre-orders en de voortgang die je maakt wordt naar de volledige game overgezet. Ons overzicht met alle Fallout 76 informatie vind je op de site. Overigens is Fallout 76 niet via Steam beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Uplay+ tijdelijk gratis uit te proberen

Met onder meer Assassin's Creed Odyssey, Watch Dogs 2 en Far Cry 5.

Assassin's Creed Valhalla gameplay lekt online

Ubisoft heeft moeite om alles te verwijderen.

Pc-versie Horizon: Zero Dawn releasedatum bekend

Komt naar Steam en de Epic Games Store.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread