Nieuwe Rage 2 gameplaybeelden tonen konvooi gevechten

Road Warrior!

Bethesda heeft tijdens QuakeCon 2018 nieuwe Rage 2 gameplaybeelden getoond die onder meer gevechten met konvooien laten zien. Het betreft dezelfde Rage 2 missie die op de E3-beurs te spelen was, maar dan met een grotere nadruk op het vechten in voertuigen.

Groepen zoals de Goon Squad en de Immortal Shrouded hebben uitgebreide konvooi netwerken in de open wereld van Rage 2. Je hebt de mogelijkheid die konvooien te vernietigen. Zodra je daar in slaagt, komt er een sterker konvooi voor terug.

Afhankelijk van de groep kunnen voertuigen met een energieschild beschermd zijn. Ze beschikken ook over vallen en bijten stevig van zich af met mijnen, raketten en geweren. Het is te vergelijken met de Mad Max-game, maar dan met meer spektakel.

Rage 2 heeft geen releasedatum, maar volgens Bethesda moet game in juni 2019 uitkomen. Rage 2 is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie is niet genoemd, maar ook niet uitgesloten. Wel komt Doom Eternal naar de Nintendo Switch.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread