Eerste gameplaybeelden Doom Eternal getoond

Rip More, Tear More.

Id Software heeft tijdens QuakeCon 2018 de eerste Doom Eternal gameplaybeelden getoond. In een uitgebreide presentatie laten Marty Stratton en Hugo Martin de nieuwe features van de game zien.

Beide heren leggen uit dat het pak van de Doom Slayer volledig is vernieuwd. Zo beschik je nu over een ingebouwde vlammenwerper en een uitschuifbaar zwaard op je arm, dat te vergelijken is met het wapen van de Predator uit de gelijkenamige filmreeks.

Er zijn ook nieuwe wapenmodificaties. De shotgun is nu met een Meat Hook uit te rusten, een grijphaak die tegenstanders doorboort. Je kunt het echter ook gebruiken om sneller door de omgeving te bewegen, vooral wanneer je het met de nieuwe dash-feature combineert.

Tot slot speelt de game zich op verschillende nieuwe locaties af, waaronder de aarde en de maan Phobos. Naast de demonen uit de voorganger, keren oude bekenden uit de serie zoals de Pain Elemental, Archvile en Arachnotron keren ook terug.

Eerder dit jaar is Doom Eternal aangekondigd. Uitgever Bethesda laat weten dat de game in ontwikkeling is voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread