Master Chief speelt de hoofdrol in Halo tv-serie

Ja, het gaat toch echt gebeuren. 

Showtime maakt bekend dat Master Chief de hoofdrol in de Halo tv-serie speelt. Het televisienetwerk geeft verder aan dat de serie in 2020 moet uitkomen en dat het een origineel verhaal in het Halo-universum vertelt.

Volgens Showtime-topman Gary Levine werkt het bedrijf daarvoor nauw samen met ontwikkelaar 343 Industries om zo trouw mogelijk aan het bronmateriaal te blijven. De serie speelt zich op verschillende planeten af en heeft meerdere hoofdrolspelers.

Verder speelt de vraag of we het gezicht van Master Chief krijgen te zien een belangrijke rol in de serie. Het doel is om het personage verder uit te diepen en persoonlijk verhaal te vertellen. Onlangs is ook Halo Infinite aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread