Jim Carrey speelt Dr. Robotnik in Sonic the Hedgehog film

Geen CGI, maar live action.

Jim Carrey maakt bekend dat hij Dr. Robotnik in de aankomende Sonic the Hedgehog film speelt. Dat laat hij tijdens de promotie van zijn nieuwe serie Kidding weten. Zijn personage is live action en geen CGI.

Op de vraag hoe hij de rol gaat vertolken antwoordt de acteur dat hij 'magie' combineert met 'wanhoop'. Carrey heeft vaker soortgelijke rollen vervuld. Hij speelde in 1994 The Mask en in 2000 de Grinch.

robotnik

De film is niet volledig live action, maar gebruikt ook CGI. Sonic wordt ingesproken door Ben Schwartz die ook Leonardo in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles inspreekt. De Sonic the Hedgehog film komt in november 2019 uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread