3D-platformer Scarf aangekondigd

Met een sjaal die verschillende vormen aanneemt.

Uitgever THQ Nordic kondigt 3D-platformer Scarf aan. In de game speel je als Hyke en draag je een rode sjaal, die verschillende vormen aanneemt. Het is aan Hyke om met behulp van de sjaal de wereld te verkennen, puzzels op te lossen en obstakels te overkomen.

De game vertelt een verhaal dat geschikt is voor alle leeftijden en bevat geen tekst. Volgens ontwikkelaar Uprising Studios wordt alles visueel uitgebeeld. Daarnaast reageert de wereld en haar inwoners op jouw acties. Tot slot moet iedere omgeving uniek zijn.

De pc-versie van Scarf moet eind 2018, begin 2019 uitkomen. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt. Daarnaast zijn andere platformen nog niet door THQ Nordic genoemd. Eerder dit jaar heeft de uitgever Koch Media gekocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread