FIFA 19 heeft nieuwe FUT-modus Division Rivals

Ultieme competitie.

FIFA 19 Ultimate Team heeft een nieuwe competitieve modus onder de naam Division Rivals.

Door middel van enkele kwalificatieduels word je skill rating bepaald en aan de hand daarvan in een van de tien divisies geplaatst. Door wedstrijden te spelen, promoveer of degradeer je uiteindelijk naar een respectievelijk hogere of lagere divisie.

Er is een wekelijkse competitie waarin je prijzen kunt winnen. Aan het einde van elke week word vervolgens aan de hand van je score je rank bepaald. Elke divisie bestaat uit vijf ranks.

fut

Division Rivals vervangt als het ware de online seasons. Met de nieuwe modus lijkt EA Sports niet alleen het gat tussen de 'hardcore' FUT Champions en 'casual' FUT Squad Battles te willen vullen, maar vooral meer spelers naar Ultimate Team te willen trekken.

Eerder maakte de ontwikkelaar bekend dat onder meer Cruijff de nieuwe FUT Icon in FIFA 19 is.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread