Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alex Hunter vervolgt in FIFA 19 The Journey bij Real Madrid

Hala Madrid.

EA Sports heeft de eerste details van FIFA 19 The Journey bekendgemaakt. Alex Hunter vervolgt in de derde episode van de verhaalmodus zijn loopbaan bij Real Madrid.

In een promotiefilmpje wordt de voetbalster door zijn nieuwe teamgenoten Raphaël Varane, Dani Carvajal en Dani Ceballos verwelkomt. Hunter krijgt bij de Madrilenen het rugnummer 29. Zijn shirt is zelfs in de officiële online store van Real Madrid verkrijgbaar.

Aangezien de Champions League in FIFA 19 een prominente rol heeft, is de kans groot dat je op jacht naar prolongatie van de titel gaat. Wat wel vaststaat, is dat deze episode van The Journey de laatste van een drieluik is.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties