Quake Champions introduceert de Death Knight

Plus de game is nu met bots te spelen.

Id Software laat weten dat de nieuwe Quake Champions update de Death Knight introduceert en bots aan de game toevoegt. Oorspronkelijk was de Death Knight een vijand in de originele Quake, maar nu kun je als hem de arena's betreden.

Hij behoudt zijn kenmerkende aanval waarbij hij om de zoveel tijd met zijn zwaard drie vuurballen lanceert. Dankzij zijn passieve vaardigheid is hij beter bestand tegen lava en loopt hij minder schade op. Tot slot zet de Death Knight zijn melee-aanval vijanden in brand.

deathknight
Drie keer raden wie er terug is!

Eerder dit jaar raakte al bekend dat Quake Champions bot-ondersteuning krijgt. Bots hebben nu hun eigen team deathmatch playlist. Je kunt echter ook custom games met zoveel bots als je wilt instellen, waarbij je zelf de voorwaarden bepaalt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread