Sea of Thieves passeert grens van 5 miljoen spelers

En dat nog voor de Cursed Sails update. 

Ontwikkelaar Rare laat weten dat Sea of Thieves de grens van 5 miljoen spelers is gepasseerd. Tijdens de lancering eind maart waren er 2 miljoen spelers. Dat is dus een stijging van 3 miljoen in 4 maanden tijd.

De game heeft dat aantal bereikt net voordat de nieuwe Cursed Sails update is uitgebracht. Daarin zijn onder andere schepen met skeletten en een tijdelijke campaign waarin je handelaren moet beschermen toevoegd.

Het succes betekent echter niet dat Sea of Thieves ook daadwerkelijk 5 miljoen keer is verkocht. Je kunt de game namelijk ook spelen als je geabonneerd bent op de Xbox Game Pass-abonnementsdienst. Op de site vind je alle Sea of Thieves informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread