Gran Turismo Sport bevat nu microtransactions

Psst, hey, auto kopen?

Met de nieuwste Gran Turismo Sport update zijn er microtransactions aan de game toegevoegd.

Het is nu mogelijk om auto's onder de twee miljoen credits direct in de PlayStation Store aan te schaffen. Ontwikkelaar Polyphony laat wel weten dat er geen auto's zijn die je exclusief met echt geld kunt kopen.

De update bevat ook een nieuw parcours en een aantal auto's, zoals de Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ en de Ferrari 250 GTO. De update is nu in Amerika beschikbaar en is vanaf 2 oktober ook in de Benelux beschikbaar.

De Gran Turismo Sport review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread