Het lijkt erop dat Fortnite Mobile op Android niet naar de Google Play Store komt. Dat blijkt uit bevindingen van xda-developers die naar de broncode van Fortnite's website hebben gekeken.

Op het gevonden promotiemateriaal voor Fortnite Mobile op Android staan er instructies hoe toekomstige spelers de game kunnen downloaden.

Hierbij wordt de opmerking gemaakt dat er beveiligingsrechten in beeld komen wanneer er apps buiten de Play Store om ge´nstalleerd worden.

Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat Epic Games ervoor kiest om Google Play te omzeilen. Google krijgt namelijk 30% van de opbrengsten wanneer een product via de Play Store gedownload wordt.

Fortnite Mobile is meer dan 100 miljoen keer gedownload. Via in-game aankopen heeft Fortnite Mobile 160 miljoen dollar binnengehaald.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 3 Season 8 Challenges

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong