Dit zijn de Call of Duty: Black Ops 4 beta speeltijden

Twee weekend multiplayergeweld.

Dit weekend start de Call of Duty: Black Ops 4 private beta. Hieronder lees je de belangrijkste informatie die je moet weten.

De gesloten bèta is over twee weekenden verspreid. Het eerste weekend is exclusief voor PlayStation 4-spelers. De gesloten bèta start op vrijdag 3 augustus om 19:00 uur en eindigt op maandag 6 augustus om 19:00 uur.

In het tweede weekend is de gesloten bèta ook voor Xbox One-spelers beschikbaar. Die vangt op vrijdag 10 augustus om 19:00 uur. De servers sluiten op maandag 13 augustus om 19:00 uur.

Bij een Black Ops 4 pre-order op de pc sluit je op vrijdag 10 augustus om 19:00 uur aan. Wanneer je de game niet van tevoren aangeschaft hebt, kun je als pc-speler ook op zaterdag 11 augustus (tijdstip onduidelijk) aan de bak.

Nogmaals: de Black Ops 4 bèta is niet voor iedereen speelbaar. Bij een pre-order van de game via de PlayStation Store, Xbox Store of Battle.net krijg je gegarandeerd toegang tot de gesloten bèta. Het is op het moment van schrijven nog niet duidelijk of er op een later tijdstip alsnog een open bèta van de shooter komt.

De Black Ops 4 private beta bestaat uit een zes multiplayer en -modi. Daarnaast zijn tien Specialists speelbaar. De Black Ops 4 battle royale-modus Blackout behoort niet tot de speelbare content.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread