Fortnite Mobile is meer dan 100 miljoen keer gedownload

Ka-ching!

Fortnite Mobile is meer dan 100 miljoen keer gedownload en haalt meer dan 150 miljoen dollar aan inkomsten binnen. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Apptopia.

Volgens het rapport is de game in de afgelopen vijf maanden meer dan 100 miljoen keer gedownload. Daarnaast heeft Fortnite Mobile via in-game aankopen 160 miljoen dollar binnengehaald.

Fortnite_mobile_downloads_600x543

Er wordt verwacht dat de iOS-versie uiteindelijk meer dan een half miljard dollar aan inkomsten genereert. Fortnite Mobile deed er 138 dagen over om 100 miljoen keer gedownload te worden.

Alleen Super Mario Run en Pokémon Go werden in kortere tijd meer dan 100 miljoen gedownload. Super Mario Run bereikte dat aantal in 68 dagen. Pokémon Go bereikte 100 miljoen in 71 dagen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread