Dota 2 loot boxes tonen vanaf nu op voorhand de inhoud

Althans in België en Nederland.

Valve past de werking van loot boxes in Dota 2 aan voor Belgische en Nederlandse gebruikers. Vanaf nu krijg je op voorhand al de inhoud van de loot boxes te zien. Ook is het niet langer mogelijk om meerdere loot boxes tegelijkertijd te kopen.

De klacht komt er nadat zowel de Belgische als Nederlandse kansspelcommissie oordeelde dat loot boxes de gokregels overtreden. Om die reden werden eerder ook al Counter-Strike: Global Offensive loot boxes geblokkeerd in België en Nederland.

12

In de rapporten van de Belgische en Nederlandse kansspelcommissie werden ook FIFA 18 en Overwatch met de vinger gewezen. Het is echter nog onduidelijk of die games ook aanpassingen krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread