Realm Royale closed beta voor PlayStation 4 en Xbox One start volgende week

Fantasierijk.

Vanaf volgende week is Realm Royale beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One in de vorm van een closed bèta. Geïnteresseerden kunnen zich registeren op de Realm Royale website. Het is nog niet geweten hoelang de game in closed bèta blijft.

Realm Royale is een free-to-play Battle Royale-modus voor Paladins. Net als in gelijkaardige games start je samen met 99 andere spelers en probeer je als laatste over te blijven. De game is al enkele maanden beschikbaar via Steam en is daar al door bijna vier miljoen mensen gespeeld.

Ook de standaard-modus van Paladins krijgt nog steeds updates. Zo kwam in mei de officiële release voor Paladins uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread