Gerucht: Xbox Scarlett bevat twee consoles

Een bijzonder initiatief.

Volgens geruchten werkt Microsoft aan twee consoles: een traditioneel systeem en een systeem dat games streamt vanuit de Cloud.

Volgens journalist Brad Sams van de website Thurrott gaat het hier om Xbox Scarlett, twee nieuwe consoles die in 2020 op de markt moeten verschijnen. Naast een traditionele nieuwe Xbox zoals de Xbox One wordt er ook gewerkt aan de Scarlett Cloud, een eenvoudige console die alleen gemaakt is om games vanaf de Cloud te streamen.

Microsoft geeft volgens de reportage aan dat de Scarlett Cloud sterk genoeg is om controller input te registreren, de beelden te verwerken en om collision detection te berekenen. Dat moet helpen om lag tegen te gaan. De rest van de game wordt volledig in de Cloud verwerkt.

Naast de presentatie van Phil Spencer tijdens de Microsoft E3 Media Showcase 2018 heeft Microsoft nog niet officieel over de nieuwe generatie van consoles gesproken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread