'Anthem bepaalt de toekomst van de studio niet'

Geruchten afschieten.

James Ohlen, een ex-medewerker van Bioware geeft aan dat het falen van Anthem niet leidt tot de ondergang van de studio.

De uitspraak komt na aanleiding van aanhoudende geruchten dat de studio volledig afhankelijk is van het succes van Anthem. De ex-designer heeft onlangs na 22 jaar dienst ontslag genomen van de studio om aan andere projecten te werken. In een interview met Game Informer heeft hij het volgende te zeggen:

"EA kijkt naar Bioware als een partner voor de lange termijn. Bioware is anders dan alle andere facetten van EA dus zelfs al doet Anthem het niet zo goed, is dat niet het einde van Bioware. Het is dan simpelweg een kans om wat te leren en dat bij de volgende game toe te passen."

Bovendien ontkracht hij het gerucht dat EA Bioware forceert om Anthem te maken: 'Anthem wordt volledig door Bioware gerunt. De geruchten zijn niet waar, Bioware heeft altijd het meeste te zeggen gehad over zijn games.'

Wil je meer weten? Hier lees je over de Anthem release, gameplay en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread