Overwatch is van 26 juli tot en met 30 juli gratis op de pc te spelen. Dat laat Blizzard weten.

De gratis periode gaat op 26 juli vanaf 20:00 uur van start. De volledige game, inclusief maps, game-modi en characters zijn beschikbaar. Je hebt wel een Battle.net account nodig, die je eventueel via de speciale Overwatch free weekend client kunt aanmaken. Die client is vanaf 26 juli beschikbaar.

Het is niet mogelijk om achievements voor de game te verdienen, maar je kunt wel in levels stijgen en profiteren van de loot boxes die je daarmee verdient. Mocht je de game na het evenement aanschaffen blijft je voortgang behouden, er vanuit gaande dat je hetzelfde account blijft gebruiken.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth