Pokémon Go krijgt Lucky Pokémon, zo raakt bekend na een datalek.

Pokémon Go-datamijner Chrales ontdekte code in verband met de nieuwe feature. De officiële Pokémon Go kanalen onthulden de Lucky Pokémon vlak daarna.

Deze bijzondere Pokémon kosten minder Stardust en hebben bovendien een speciale achtergrond die je kunt nalezen in je Pokédex. Daar kun je ook raadplegen hoeveel Lucky-versies je van elke Pokémon hebt gevangen.

Het is nog niet duidelijk of Lucky Pokémon zeldzame spawns zijn zoals Shiny Pokémon, of misschien op een andere manier verschijnen. Ook is het onduidelijk of Lucky Pokémon tegelijk ook Shiny kunnen zijn.

Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen