Battlefield 5 open beta aangekondigd

DICE leert van closed alpha.

DICE heeft aangekondigd dat de Battlefield 5 open beta aan het begin van september van start gaat. Dat laat de studio in een blogpost weten.

In diezelfde blogpost stipt de ontwikkelaar aan wat het geleerd heeft van de gesloten alfatest die onlangs plaats gevonden heeft. Dankzij feedback van spelers worden er een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Zo worden de squad revives verkort, zodat support geven minder stroef verloopt. Ook wordt het aantal punten dat nodig is voor Squad Reinforcements aangepast. Met name de V-1 raket was makkelijker op te roepen dan dat DICE in gedachten had. De studio zorgt er ook voor dat spelers beter in de gaten hebben wanneer ze beschoten worden.

DICE maakt het ook lastiger om teveel schoten achter elkaar te lossen, door de 'reset time' tussen schoten aan te passen. Ook wordt de hoeveelheid munitie per class aangepast, terwijl de ontwikkelaar op zoek gaat naar de juiste balans.

Johnny heeft onlangs de gesloten alfatest gespeeld. In zijn Battlefield 5 preview lees je daar meer over. Battlefield 5 komt op 19 oktober uit.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread