In Pokémon Let's Go pas je de haarstijl van Pikachu en Eevee aan

Unieke Pokémon per versie eveneens onthuld.

Ontwikkelaar The Pokémon Company heeft nieuwe details onthuld over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee. Zo is het in de games mogelijk om zowel je eigen outfit en kapsel als die van je Pokémon aan te passen.

Daarnaast is ook bekendgemaakt welke Pokémon exclusief zijn voor welke versie. In Pokémon Let's Go Pikachu vind je Oddish, Sandshrew, Growlithe en hun evoluties. In Pokémon Let's Go Eevee kun je dan weer aan de slag met Bellsprout, Vulpix, Meowth en hun evoluties.

Daarnaast is mogelijk om op verschillende Pokémon te rijden en kun je de games in co-op met je vrienden spelen. De nieuwe trailer toont eveneens de eerste beelden van Gym leaders Brock en Misty.

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee zijn eerder dit jaar aangekondigd. Op de site lees je alvast onze Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee preview.

Meer weten over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee? Check dan zeker onze Pokémon Let's Go gids met tips en tricks om de ultieme Pokémon-meester te worden. We vertellen hoe je het originele starters trio Charmander, Squirtle en Bulbasaur vangt in Let's Go en zelfs hoe je met de Mystery Box Meltan en Melmetal in Pokémon Let's Go vangt. Algemenere info over Pokémon vangen en catch combos in Let's Go hebben we uiteraard ook.

Oh, en wist je trouwens dat ook Mew in Pokémon Let's Go zit?

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Video | Trailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

De terugkeer van Baldur's Gate?

BioWare veteraan is betrokkken.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread