Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Pokémon Let's Go pas je de haarstijl van Pikachu en Eevee aan

Unieke Pokémon per versie eveneens onthuld.

Ontwikkelaar The Pokémon Company heeft nieuwe details onthuld over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee. Zo is het in de games mogelijk om zowel je eigen outfit en kapsel als die van je Pokémon aan te passen.

Daarnaast is ook bekendgemaakt welke Pokémon exclusief zijn voor welke versie. In Pokémon Let's Go Pikachu vind je Oddish, Sandshrew, Growlithe en hun evoluties. In Pokémon Let's Go Eevee kun je dan weer aan de slag met Bellsprout, Vulpix, Meowth en hun evoluties.

Cover image for YouTube videoExplore the World of Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee!

Daarnaast is mogelijk om op verschillende Pokémon te rijden en kun je de games in co-op met je vrienden spelen. De nieuwe trailer toont eveneens de eerste beelden van Gym leaders Brock en Misty.

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee zijn eerder dit jaar aangekondigd. Op de site lees je alvast onze Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee preview.


Meer weten over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee? Check dan zeker onze Pokémon Let's Go gids met tips en tricks om de ultieme Pokémon-meester te worden. We vertellen hoe je het originele starters trio Charmander, Squirtle en Bulbasaur vangt in Let's Go en zelfs hoe je met de Mystery Box Meltan en Melmetal in Pokémon Let's Go vangt. Algemenere info over Pokémon vangen en catch combos in Let's Go hebben we uiteraard ook.

Oh, en wist je trouwens dat ook Mew in Pokémon Let's Go zit?


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties