CD Project Red topman Adam Kiciński heeft aangekondigd dat er een nieuw Witcher-vervolg op komst is.

De game is echter geen direct vervolg op de bestaande trilogie en krijgt daarom ook niet een 'vier' achter de titel. Kiciński laat weten dat CD Projekt RED nog niet klaar is met de wereld van The Witcher. "Het is een van de reeksen waar we onze toekomst op willen bouwen. Ik kan alleen niet meer zeggen dan dat."

Mogelijk is dit de andere Triple-A RPG waar de studio momenteel aan werkt. Als dat het geval is, wordt de game in 2021 verwacht. De studio werkt momenteel aan Cyberpunk 2077, waarvan de releasedatum op dit moment nog niet bekend is.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie