Afgaande van Twitter en Instagram speelt Nathan Fillion als Nathan Drake in de aankomende Uncharted film.

Op Fillions Twitteraccount post hij een link naar zijn Instagramaccount, met de tekst "Sic Parvis Magna 7/16/18". De Latijnse spreuk is het motto van Sir Francis Drake en is in de game onder andere te zien op de ring die Nathan Drake bij zich draagt.

De link naar het Instagramaccount bevat dezelfde tekst en toont een afbeelding van rapper Drake. Er gaan ook geruchten dat Tom Holland Nathan Drake speelt.

Mogelijk verwijst de datum naar de lancering van een trailer. Fans hebben door de jaren heen al meer gelijkenissen tussen Nathan Drake en Nathan Fillion getrokken, vanwege een vergelijkbaar uiterlijk en humor. In 2011 zag Fillion de rol aan hem voorbijgaan. Wellicht komt zijn droom dan nu toch uit.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content