Ter voorbereiding van seizoen 5 worden de servers van Fortnite tijdelijk offline gehaald.

Vanaf 09:00 uur op 12 juli is de game tijdelijk onspeelbaar, terwijl update 5.0.0 wordt toegepast. Epic Games heeft nog geen eindtijd aangeduid. Zodra de game offline gaat zijn wel alvast de officiŽle patch notes voor de update beschikbaar.

Epic waarschuwt dat de update 'groter dan normaal' is, en dat het verstandig is om de auto update van de Epic Launcher aan te zetten. Ook zijn de replays uit seizoen 4 niet meer te bekijken wanneer patch 5.0.0 geÔmplementeerd is.

Ondertussen blijft Epic Games maar Fortnite Season 5 teasers op Twitter plaatsen, alsof we nog niet enthousiast genoeg zijn. Ben je klaar om deze Fortnite Season 5 Week 1 Challenges te voltooien van zodra de servers terug online zijn?

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content