Levensechte Fortnite Durr Burger in de woestijn gevonden

Het zou Amerika niet zijn zonder ergens een burger te verstoppen.

Een levensgrote Fortnite Durr Burger mascotte is verschenen in een woestijn nabij Paldale, Californië.

Naast de Greasy Grove hamburger is er ook een oude politieauto in het gebied, samen met een bord waarop staat : "Deze plaats is onstabiel. Pas op voor bijwerkingen". Tevens is er ook een tent vlakbij met een camouflagenet die ook zijn eigen bord heeft waarop staat : "Als je dit kunt lezen, ben je in de buurt van de abnormaliteit".

Twittergebruiker A2k K1Lo bezocht de locatie en werd een kaart aangereikt met een telefoonnummer daarop. PC Gamer heeft het nummer gebeld en kreeg een opname te horen van een geluidseffect, dat je in de game hoort wanneer er een object door de rift wordt opgezogen.

burger

Menig Fortnite gamer is al opgevallen dat er verscheidene objecten zijn verdwenen sinds het einde van de Blast Off event. De scheur in de game groeit nog steeds en diverse objecten worden er door opgezogen.

Fortnite seizoen 5 begint op 12 juli en gaat tot 20 september door.

Artikel geschreven door Ramadan Hasani.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread