Hand of Fate 2 komt naar de Switch

Heel binnenkort.

Ontwikkelaar Defiant Development maakt bekend dat Hand of Fate 2 naar de Switch komt. Vanaf 17 juli is de game beschikbaar via de Nintendo eShop. Vorig jaar lanceerde Hand of Fate 2 al voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Hand of Fate 2 probeer je om een zo sterk mogelijk deck kaarten te bouwen en daarmee arena's te bouwen waarin je tegen mosnters vecht. Het tweede deel in de serie introduceert onder andere een world map en speciale companions die je helpen in gevechten.

Het worden drukke tijden voor Switch-eigenaars. Zo zijn onlangs Warframe voor de Switch en Skullgirls voor de Switch aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread