Eerste Fortnite Seizoen 5 teaser onthuld

Wat zegt de vos?

Op de Twitterpagina van Fortnite is een teaser-afbeelding voor Fortnite Season 5 geplaatst.

De afbeelding toont een scheur in de ruimte met daarachter een dierenmasker. Op Reddit wordt gespeculeerd dat dit masker een afbeelding van de Egyptische kattengod Bastet is, maar anderen denken dat het een Japanse Kitsune is. Het is nog niet duidelijk of het masker bij een nieuw outfit hoort.

De scheuren in de ruimte zorgen al een tijdje voor vreemde verschijnselen in Fortnite Battle Royale. Verschillende borden zijn verdwenen en voorwerpen zoals een pokertafel en een koets zijn plotsklaps op de map verschenen. Mogelijk houdt dit in dat de Battle Royale map opnieuw verandert wanneer Seizoen 5 begint.

Fortnite Chapter 2 Season 2 loopt ten einde. In Fortnite loopt momenteel een countdown naar een nieuw groots event. Lees ook ons overzicht over de Fortnite Chapter 2 Season 3 release. Dan weet je precies wat je binnenkort kunt verwachten. Of misschien vraag je je wel af hoe je de Fortnite Challenge swim over the hatches moet oplossen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread