Eerste Fortnite Seizoen 5 teaser onthuld

Wat zegt de vos?

Op de Twitterpagina van Fortnite is een teaser-afbeelding voor Fortnite Season 5 geplaatst.

De afbeelding toont een scheur in de ruimte met daarachter een dierenmasker. Op Reddit wordt gespeculeerd dat dit masker een afbeelding van de Egyptische kattengod Bastet is, maar anderen denken dat het een Japanse Kitsune is. Het is nog niet duidelijk of het masker bij een nieuw outfit hoort.

De scheuren in de ruimte zorgen al een tijdje voor vreemde verschijnselen in Fortnite Battle Royale. Verschillende borden zijn verdwenen en voorwerpen zoals een pokertafel en een koets zijn plotsklaps op de map verschenen. Mogelijk houdt dit in dat de Battle Royale map opnieuw verandert wanneer Seizoen 5 begint.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread