Een Skydive door floating rings is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

De challenge uitvoeren geeft je extra XP om je op weg te helpen om de vele Season 4 rewards te krijgen. Besef wel dat je een Battle Pass moet hebben om deze challenges uit te voeren.

Als je nog maar net start met de game, zijn onze Fortnite tips en tricks een handige startersgids.

Hoe werkt de 'Skydiving through rings' Challenge?

Voor de Fortnite Week 10 Challenges moet je de volgende opdracht uitvoeren:

  • Skydive through floating Rings (20 total, 5 Battle Stars)

Een andere opdracht op de lijst laat je zoeken tussen Fortnite movie titles.

Als je Fortnite al gespeeld heb, dan weet je ongetwijfeld dat je elke match start op een Battlebus die over de map vliegt. Zo kan je kiezen wanneer je uit de bus springt en waar je op de map landt.

Als onderdeel van deze challenge zijn er zwevende ringen in de lucht geplaatst. Vlieg door 20 van deze ringen, en je krijgt de beloning.

Je kan een duikvlucht niet herstarten. Gelukkig houdt de game bij door hoeveel ringen je vliegt en mag je er dus meerdere matches over doen.

skydive_floating_ring2

Je zal zien dat er twee kleuren zijn: paars en blauw. Deze duiden de hoogte aan van de ringen. Paars is hoger, blauw is lager. Zo kan je tijdens het vliegen gemakkelijk een route plannen door meerdere ringen.

Deze challenge kwam al eens eerder voor in Season 3, maar er waren toen wat bugs met de registratie van succesvolle pogingen. Epic heeft gezegd dat je nu wel onmiddellijk bericht zal krijgen als je door een ring vliegt. Maar misschien dat je voor de zekerheid toch best zoveel mogelijk door het midden van de ring vliegt. Zo neem je geen risico's.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 5 Week 2 Challenges zoals: Fortnite Oasis, Rock Archway en Dinosaurs locaties . En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Al moet je door een totaal van 20 ringen vliegen, er zijn er heel veel verspreid over de hele map en zijn ze heel gemakkelijk te zien.

fortnite_skydive_rings

Net zoals met alle andere challenges kan je deze enkel uitvoeren als je een match speelt. Je kan de challenge dus niet vervolledigen op een map zonder andere spelers.

Wanneer je hier klaar mee bent, kan je eens een kijkje nemen naar de andere Challenges van deze week - waaronder de movie title locaties - blijf dus spelen!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content