Epic Games klaagt oud-werknemer aan voor lekken Fortnite-info

Lekker dan.

Epic Games klaagt een oud-werknemer aan voor het lekken van informatie over een Fortnite-evenement. Volgens de ontwikkelaar heeft Thomas Hannah details omtrent het Fortnite meteor event naar buiten gebracht.

Uit de aanklacht blijkt dat tester Thomas Hannah toegang had tot vertrouwelijke informatie over toekomstige evenementen en dat hij de informatie aan Adam DiMarco had doorgespeeld.

DiMarco maakte voor Fortnite Season 4 een Reddit-post aan met de informatie dat de komeet op Dusty Depot ging neerstorten en dat het nieuwe seizoen in het teken van superhelden ging staan.

Thomas Hannah ontkent de aantijgingen van Epic Games. Volgens hem heeft hij DiMarco's vragen met vage antwoorden beantwoord.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread