Battlefield 1: Turning Tides en Battlefield 4: Second Assault DLC tijdelijk gratis

Dagje naar het strand.

Battlefield-fans weten weer even wat doen in afwachting van de release van deel 5 in oktober. Zowel de Turning Tides als de Second Assault DLC voor respectievelijk Battlefield 1 en Battlefield 4 zijn namelijk tijdelijk gratis speelbaar.

Turning Tides bevat de Royal Marines-factie, de Infiltrator Elite Class, één Operation en vier nieuwe multiplayer maps, waarin je de stranden van onder meer Gallipolli en Zeebrugge bestormt. Second Assault biedt dan weer remakes van klassieke maps zoals Caspian Border, Operation Firestorm, Gulf of Oman en Operation Metro.

Voor PlayStation 4-bezitters in Noord-Amerika is het voorlopig wachten tot de prijzen worden aangepast. Ook pc-spelers kunnen nog even niet aan de slag met de gratis DLC-pakketten tot een update van Origin.

Hier lees je alles over Battlefield 5 - Release, multiplayer, co-op, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread