Mario Tennis Aces spelers eisen geld terug

Backhand.

Eigenaren van Mario Tennis Aces eisen hun geld terug, omdat de game niet over een modus met traditionele tennisregels beschikt. In plaats daarvan bevat Mario Tennis Aces een gestroomlijndere variant van tennis.

Meerdere posts op Reddit gaan over het ongenoegen van de fans. "Het haalt de mogelijkheid van die heerlijke comebacks helemaal weg", meldt Ventus55.

"Je hebt niet meer het gevoel van beloning als je na twintig minuten met man en macht op het nippertje van een tegenstander wint."

In voorgaande Mario Tennis games had je nog de mogelijkheid om de spelregels naar wens aan te passen. Waarom Nintendo dat niet in Mario Tennis Aces heeft geïmplementeerd is onbekend.

Volgens de Mario Tennis Aces review van Bruce slaat de game de bal goed raak. Mario Tennis Aces is nu exclusief uit voor de Switch.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread