Fortnite Playground LTM deze week nog beschikbaar?

Meer grondstoffen, schatkisten en friendly fire.

Het lijkt erop dat Fortnite deze week nog een nieuwe modus krijgt. De Playground LTM is 'binnenkort beschikbaar', klinkt het in het dagelijks bericht van de game.

Playground LTM staat je toe naar hartenlust te experimenteren met wapens en gebouwen, zonder de druk van een Battle Royale. Zo respawn je onmiddelijk na te zijn gedood en is friendly fire ingeschakeld. Bovendien zijn alle schatkisten en soorten ammunitie terug te vinden en verzamel je sneller grondstoffen.

fortnite

De modus is - in tegenstelling tot Battle Royale - minder competitief van aard en legt de nadruk op het creatieve aspect van Fortnite. Morgen is een update gepland voor de game. Benieuwd of spelers dan al aan de slag kunnen in hun virtuele speeltuin.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread