Het lijkt erop dat Fortnite deze week nog een nieuwe modus krijgt. De Playground LTM is 'binnenkort beschikbaar', klinkt het in het dagelijks bericht van de game.

Playground LTM staat je toe naar hartenlust te experimenteren met wapens en gebouwen, zonder de druk van een Battle Royale. Zo respawn je onmiddelijk na te zijn gedood en is friendly fire ingeschakeld. Bovendien zijn alle schatkisten en soorten ammunitie terug te vinden en verzamel je sneller grondstoffen.

fortnite

De modus is - in tegenstelling tot Battle Royale - minder competitief van aard en legt de nadruk op het creatieve aspect van Fortnite. Morgen is een update gepland voor de game. Benieuwd of spelers dan al aan de slag kunnen in hun virtuele speeltuin.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Week 7 Challenges.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content