Epic Games deactiveert tijdelijk de Fortnite 'shopping cart', omdat spelers het voertuig misbruiken om onder de map te komen.

Epic is niet al te blij met alle spelers die van die glitch gebruik maken. Sinds de toevoeging van het winkelkarretje heeft de ontwikkelaar het voertuig meerdere malen gedeactiveerd. Eerder deze week werd de winkelwagen weer aan de game toegevoegd, maar na enkele uren haalde Epic het weer uit de game.

"Dankzij aanhoudende problemen hebben we besloten om de winkelwagens weer te deactiveren. We houden jullie op de hoogte als het probleem opgelost is", aldus Epic Games.

YouTube staat momenteel vol met video's die uitleggen hoe je van de glitch gebruik moet maken. Door in een winkelwagen te zitten en een piramide boven je te bouwen zak je blijkbaar door de grond heen, waardoor je op ongeziene wijze tegenstanders kunt afmaken.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 6 Week 7 Challenges

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content