Fortnite shopping cart tijdelijk gedeactiveerd

They see me rolling.

Epic Games deactiveert tijdelijk de Fortnite 'shopping cart', omdat spelers het voertuig misbruiken om onder de map te komen.

Epic is niet al te blij met alle spelers die van die glitch gebruik maken. Sinds de toevoeging van het winkelkarretje heeft de ontwikkelaar het voertuig meerdere malen gedeactiveerd. Eerder deze week werd de winkelwagen weer aan de game toegevoegd, maar na enkele uren haalde Epic het weer uit de game.

"Dankzij aanhoudende problemen hebben we besloten om de winkelwagens weer te deactiveren. We houden jullie op de hoogte als het probleem opgelost is", aldus Epic Games.

YouTube staat momenteel vol met video's die uitleggen hoe je van de glitch gebruik moet maken. Door in een winkelwagen te zitten en een piramide boven je te bouwen zak je blijkbaar door de grond heen, waardoor je op ongeziene wijze tegenstanders kunt afmaken.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread