Assassin's Creed Odyssey krijgt een dubbelzijdige cover

Man of vrouw.

Volgens Ubisoft krijgt Assassin's Creed Odyssey een dubbelzijdige cover. Zo heb je zelf de keuze of vrouwelijk hoofdpersonage Kassandra of haar mannelijke tegenhanger Alexios op de voorkant pronkt.

In Assassin's Creed Odyssey heb je namelijk de optie om met beiden te spelen. Op basis van je keuze doorloop je de gehele game met Kassandra of Alexios, nazaten van de legendarische Spartaanse koning Leonidas.

Het is overigens niet de eerste keer dat een game een dubbelzijdige cover gebruikt om een specifieke protagonist op de voorkant te tonen. BioWare gebruikte bij Mass Effect 3 voor de mannelijke en vrouwelijke Shepard ook een dubbelzijdige cover.

Volgens Ubisoft draait Assassin's Creed Odyssey om keuzemogelijkheden. Naast de twee geslachten heb je ook verschillende dialoog opties, vertakkende quests en de mogelijkheid om romantische relaties aan te gaan.

Ubisoft heeft tijdens de E3-beurs de eerste Assassin's Creed Odyssey gameplay onthuld. Assassin's Creed Odyssey komt op 5 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Assassin's Creed Odyssey release, trailers, gameplay en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread